Formuerådgivning

Der findes mange eksperter og specialister inden for formuerådgivning, så det er ikke altid nemt at vælge. Har du en formue du gerne vil have til at vokse, findes der mange metoder til dette.

Hvad du bør vælge, er netop en del af formuerådgivningens formål. At I sammen finder de rette områder hvor pengene skal placeres. Det er nemlig afgørende at det matcher din risikoprofil og behov som investor.

Man kan forvalte sin formue på mange måder og vi har her listet en række af de mest udbredte hos danskerne:

  • Aktier
  • Obligationer
  • Fast ejendom
  • Kontanter
  • Valuta
  • Miljøvenlige tiltag

Miljøvenlige tiltag?

De fleste er bekendte med de første 5 punkter, mens den sidste nok kræver en nærmere forklaring. Med miljøvenlige tiltag mener vi på selve huset. Det kan være du vil optimeret husets energiforbrug via isolering, udskiftning af vinduer, benytte solceller eller noget helt fjerde.

Der er mange muligheder for at lave en god og sikker investering, hvor afkastet er højt. Det er vel ligegyldigt hvor værditilvæksten sker? Man kan argumentere for det hører ind under fast ejendom, da du reelt øger ejendommens værdi.

Hvad du vælger er op til dig selv, men der er god grund til at benytte sig af formuerådgivning i din bank eller uafhængigt.

Få formuerådgivning i landets banker eller uafhængigt

Når der tales om formuerådgivning er det vigtigt at skelne mellem afhængigt (din bank) og uafhængige udbydere. Afhængighed i den forstand af banker jo har særlige interesser i, hvad du gør med dine behov. Det betyder der kan ligge en risiko for, at det præger deres anbefalinger.

Det er i hvert fald hvad de uafhængige udbydere gerne vil fokusere på. At de anbefaler dig det der er 100 % bedst for dig og ikke kun 90 %.

Omvendt kan man så sige at den uvildige investeringsrådgivning sjældent er gratis, så derfor vælger de fleste naturligt nok at snakke med banken. Landets seriøse banker er også kompetente nok til at adskille dine og egne ønsker.

Som kunde har du generelt adgang til rådgivning på en lang række områder og formuerådgivning er en af disse. De har samme interesser som dig, når det kommer til at formere din pengepung – gøre den større. Alle banker har eksperter på området, der kun arbejder med investeringer på en lang række områder.

Book et møde med en af disse og få formuerådgivning, der kan hjælpe dig i den rigtige retning. Hvis du har mange penge på kontoen, gælder det om at formøble dem på bedste vis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *