Medbyg sommerhus, for dig der selv vil deltage i byggeriet

Der er mange byggefirmaer, der tilbyder færdig løsninger af byggerier, men hvis du også selv gerne vil være med inde over bebyggelsen af dit nye sommerhus, så er det også muligt.

Det kan være, at du er håndværker eller ’gør-det-selv’-mand og derfor gerne vil gøre brug af din egen arbejdskraft også.

Vil du selv deltage i sommerhus byggeriet?

Selv om byggefirmaerne er eksperter i at bygge huse og sommerhuse, og har uddannede folk med flere års erfaring betyder det ikke, at du ikke også selv kan være med inde over selve byggeriet. Typisk foregår det på den måde, at selve byggefirmaet står for det mest komplicerede del af arbejdet, hvor du så vil stå for at gøre det helt færdigt.

Du kan få løsninger, hvor de bygger et lukket hus med døre, vinduer og et tag, som du så skal færdiggøre. Du kan oftest selv gennem en aftale med byggefirmaet vælge hvor meget andet arbejde der skal udføres af dem. Det kan være alt fra at de skal male rummene, til at udføre el-arbejde og vvs-arbejde på huset. Det kan også være de skal være behjælpelige med at montere sådan noget som døre og vinduer, samt gulvlægningen.

Spar penge og følg udviklingen på nærmeste hold

Fordelen ved selv at være med inde over bygningen af ens sommerhus er naturligvis, at man kan være med i hele processen og følge med i udviklingen. Hvis der er nogle ting som man gerne vil ændre undervejs kan det også være meget lettere.

Derudover er der naturligvis den økonomiske faktor, hvor man formentligt vil spare nogle penge, hvis man selv påtager sig nogle af de lettere opgaver. Ofte kan man spare flere tusinde kroner, og hvis man er god med hænderne og har tiden.

Du kan altid spørge byggefirmaet om der er mulighed for at du kan være med til at bygge sommerhuset. Det vil dog altid være en god idé at have en rådgiver med i processen, så du på den måde kan undgå at der kommer misforståelser og uoverensstemmelser mellem dig og håndværkerne/byggefirmaet eller myndighederne.

Under alle omstændigheder er det dog vigtigt, at du både har kompetencer og tiden til at kunne være med til at bygge, ellers vil det i sidste ende bare koste tid, penge og føre til endnu flere ærgrelser. Lav en realistisk plan for i hvor stor grad du kan hjælpe til.

Hør mere om Medbyg sommerhus hos Frifeldt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *