Microsoft Exchange konto

En Microsoft Exchange konto fungerer i forlængelse at Outlook, som de fleste kender. Det er en rigtig smart kommunikationsmulighed for virksomheder, der gør at man nemmere kan samarbejde og få glæde af en række fordele.

Alle medarbejdere der benytter sig af programmerne Outlook eller Entourage, bør have en Microsoft Exchange konto og benytte det i deres arbejde. Du kan nemlig bruge Exchange løsningen til at håndtere alle dine kontakter, så du har styr på dem og kan tilgå dem overalt i verden.

Det giver dig en støre fleksibilitet som person, at du ikke er bundet til din arbejdscomputer, din smartphone eller bærbare MacBook. Med Hosted Exchange får du en løsning hvor alle møder, kontaktinformationer og e-mails er samlet.

Det sker ved at opdateringer og nye indstillinger bliver synkroniseret, så du hele tiden er up-to-date og at dine kollegaer kan få delt de aftaler og møder du har i kalenderen.

Er det svært at komme i gang med Microsoft Exchange?

Det kan godt lyde svært, men faktisk er det rigtig nemt at komme i gang med Microsofts Exchange løsning. Det kræver bare at du får det opsat korrekt, hvorefter det vil fungerer på de enheder du benytter dig af.

Hvis du har brug for hjælp bør du tage kontakt til it-eksperten i virksomheden eller få hjælp af en god it-konsulent. Det er meget normalt at man benytter konsulenthuse som virksomhed, hvis der er tale om en hel afdeling der skal i gang med udstyret.

For det er vigtigt at understrege, at løsningen kun er smart og fleksibel hvis det hele fungerer efter hensigten. Nogle af de fordele du kan forvente at få glæde af er følgende:

  • Adgang til vigtige kontaktinformationer, mails og kalender overalt
  • Virus og spamfilter på ind -og udgående e-mails
  • Du kan dele kalender og mails med dine kollegaer
  • Backup på væsentlige dele

Fungerer på tværs af enheder

En af de smarte egenskaber ved Microsoft Exchange er, at det fungerer på tværs af enheder. Det betyder, at hvis du installerer det på din computer og mobil, tilføjer en kontakt på mobilen, så kommer denne kontakt automatisk på din computer.

Du vil altså have en Microsoft Exchange konto når du installerer programmet, der så kan fremkalde alle de samme informationer, uanset om der installeres på smartphones, computere eller iPads. Det er smart og helt ligetil.

Det vil give dig en ny frihed og fleksibilitet, der speciel er rar når du holder fri eller tager på ferie. Du er nemlig ikke tvunget til at medbringe arbejdscomputeren, da det samme kommer på mobilen.

Hør mere om Microsoft Exchange hos Mentor IT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *